Hašim Tači ponovo provocira bez trunke srama: Objavio šokantnu fotografiju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hašim Tači ponovo provocira bez trunke srama: Objavio šokantnu fotografiju! (FOTO)

Predsednik takozvane države Kosovo razgovarao sa američkim ambasadorima

Predsednik takozvane države Kosovo Hašim Tači objavio je na svom Fejsbuk profilu da su politički predstavnici Albanaca razgovarali sa ambasadorima SAD u Beogradu i Prištini Kajlom Skotom i Gregom Delaviem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o, kako je naveo, različitim temama od zajedničkog interesa i postizanju konačnog sporazuma sa Beogradom.

Pročitajte i:

- Američki abasadori su ponovo istakli spremnost Republike Kosovo na poslednju fazu dijaloga o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije. Takođe smo razgovarali o potrebi postizanja konačnog sporazuma, koji bi trebalo da predvidi recipročno priznanje, članstvo Kosova u EU, NATO i UN - napisao je Tači.

On je ovom prilikom izrazio zahvalnost za, kako je naveo, trajnu američku podršku Kosovu, ali i za jasnu poziciju za postizanje sporazuma sa Beogradom.

Ponovio je i da je američka podrška Kosovu značajna jer je "omogućila slobodan život, nezavisnost i državnost".

Zato, ističe, da niko ne bi trebalo da sumnja u ulogu i večno prijateljstvo Kosova i SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.