Haradinaj: Ako se dogovori sa Srbijom, tražićemo smenu Tačija

Izvor: Danas, 13.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Ako se dogovori sa Srbijom, tražićemo smenu Tačija

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je izjavio da će njegova Alijansa za budućnost Kosova zatražiti smenu predsednika Kosova Hašima Tačija, ukoliko sa Srbijom postigne dogovor o promeni granica, navode danas prištinski mediji. Članak Haradinaj: Ako se dogovori sa Srbijom, tražićemo smenu Tačija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Džordž Kent: Moćni operativac

Izvor: Danas, 13.Nov.2018

Džordž Kent, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD, izjavio je za Danas da će Sjedinjene Američke Države nastaviti da podržavaju srpskog i kosovskog predsednika - Aleksandra Vučića i Hašima Tačija da dođu do dogovora oko rešenja kosovskog čvora. Članak Džordž Kent: Moćni operativac...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.