Izvor: 025info.rs, 14.Mar.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U opštini Apatin podeljeno prvih deset penzionerskih kartica

Predsednik opštine Apatin Milan Škrbić i direktorka somborske filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranja Jasna Miljenović, uručili su promotivno prvih deset penzionerskih kartica penzionerima opštine Apatin.    Penzionersku karticu do kraja aprila dobiće svih 1,7 miliona penzionera u Srbiji, kojih na području Filijale Sombor ima 43.000, a na teritoriji opštine Apatin 6.900.   Kartica je važeća uz lični dokument i nije prenosiva, a penzioneri će njome dokazivati svoj penzionerski status i koristiće je umesto penzionog čeka.    Izrada penzionerskih kartica za penzionere je besplatna, a rok za njihovo preuzimanje nije ograničen. Uvođenjem penzionerskih kartica, podaci penzionera su zaštićeni, navela je direktorka somborske filijale Republičkog fonda PIO Jasna Miljenović. 

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podela penzionerskih kartica u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2018

U Šidu je počela podela penzionerskih kartica. Promotivno, danas u sali Skupštine opštine Šid, penzionerima su kartice uručili direktor filijale PIO fonda Sremska Mitrovica Zoran Berežni i predsednik opštine Šid Predrag Vuković...Reč je o vrsti pomoćnog dokumenta koji će svakom penzioneru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.