Prva penzionerska kartica u Subotici

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva penzionerska kartica u Subotici

Penzionersku karticu, koju izrađuje Republički fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje uručena je Subotičaninu Nikoli Đeriću. Do kraja aprila svi penzioneri bi trebalo da dobiju novi dokument.
Subotičanin Nikola Đerić prvi je penzioner u tom gradu kome je uručena penzionerska kartica, izrađena od strane Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije. 

Prema januarskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podacima, u Subotici živi 33.000 najstarijih sugrađana koji primaju penziju.
Kako je najavljeno, do kraja aprila svi penzioneri bi trebalo da prime novi dokument.
Kartice će najpre zameniti nošenje penzionerskih rešenja i čekova jer će služiti za identifikaciju, a lokalne samouprave i društveno odgovorne kompanije bi trebalo da obezbede dodatne pogodnosti.
 
 

Pogledaj vesti o: Penzija,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.