Prvenstve mečeve igrali i šahisti iz Padine i Debeljače

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenstve mečeve igrali i šahisti iz Padine i Debeljače

U šahovskom prvenstvu Vojvođanske lige Banat – grupa Jug su šahisti ŠK Kovačica u 2019. godini zauzeli peto mesto.

Odigrano je 11. kolo Južnobanatske lige. Šahovski centar Padina izgubio je od Jabuke u Jabuci sa 1:5, dok je ŠK Spartak u Debeljači odigrao nerešeno 3:3 sa Kefalom iz Omoljice. Padina je sedma sa 15 a Spatrak dvanaesti sa 7 osvojenih bodova. Do kraja šampionata ostala su još dva kola: Padina igra kod kuće protiv Aljehina, dok spartakovci putuju u Grebenac na >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << megdan Vulturulu. Mečevi se igraju u subotu 5. oktobra u 10. časova.

Dvanaestog oktobra u poslednjem kolu Padina putuje u Ilandžu na megdan Agrostepi a Spartak u Debeljači protiv druge ekipe Radničkog iz Kovina. Mečevi se igraju u 10. časova.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.