Pobeda Unirea i Pobede, remi Doline i Poleta, poraz Spartaka, Slavije i Vojvodine

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Unirea i Pobede, remi Doline i Poleta, poraz Spartaka, Slavije i Vojvodine

U sedmom kolu Prve južnobanatske lige je u Beloj Crkvi Dolina iz Padine odigrala nerešeno sa BAK-om 2:2, istim rezultatom je Polet iz Idvora remizirao sa Hajdučicom u gostima, dok je Spartak 1911 iz Debeljače u Kovinu izgubio od Radničkog 4:5.

Dolina je peta sa 13, Polet iz Idvora sedmi sa 11, a Spartak deseti sa 8 osvojenih bodova.

Šetog oktobra sa početkom u 15. časova 30. minuta se sastaju: u Padini Dolina protiv Strele iz Ivanova, u Debeljači Spartak 1911 protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Sloge iz Banatskog Novog Sela i u Idvoru Polet sa Radničkim iz Kovina.

Odigrano je i peto kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. Vojvodina je u opštinskom derbiju u Crepaji izgubila od Uniree iz Uzdina 3:5, Slavija iz Kovačice je izgubila u Vojlovici od Vojlovice 2018 2:5, dok je Pobeda u Samošu pobedila Tempo iz Sefkerina sa 2:0.

Unirea je peta sa osam bodova, četiri boda ima sedma Slavija, tri deveta Pobeda, dok je Vojvodina iz Crepaje bez boda.

Šetog oktobra u 15. časova 30. minuta se u opštinskom derbiju Slavija u Kovačici igra protiv Pobede iz Samoša, Unirea se u Uzdinu sastaje sa Vojlovicom, dok Vojvodina putuje u Glogonj na megdan istoimenoj ekipi.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Prvenstve mečeve igrali i šahisti iz Padine i Debeljače

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Okt.2019

U šahovskom prvenstvu Vojvođanske lige Banat – grupa Jug su šahisti ŠK Kovačica u 2019. godini zauzeli peto mesto...Odigrano je 11. kolo Južnobanatske lige. Šahovski centar Padina izgubio je od Jabuke u Jabuci sa 1:5, dok je ŠK Spartak u Debeljači odigrao nerešeno 3:3 sa Kefalom iz Omoljice....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.