Izvor: Pančevac-online.com, 14.Nov.2023, 17:19

POKRAJINA SA 469 MILIONA DINARA PODRŽALA PROJEKTE USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE: Novac izdvojen i za Dom za decu i omladinu „Spomenak“ u Pančevu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore za unapređenje socijalne zaštite u Vojvodini, istakavši da je od 2016. godine u tu oblast iz pokrajinskog budžeta uloženo gotovo 2,5 milijardi dinara. Na drugom ovogodišnjem konkursu Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, sa ukupno 469 miliona dinara, podržana su 122 projekta koje […] The post POKRAJINA SA 469 MILIONA DINARA PODRŽALA PROJEKTE USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE: Novac izdvojen i za Dom za decu i omladinu „Spomenak“ u Pančevu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.