Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2023, 15:23

PANČEVO: Festival mentalnog zdravlja od 10. do 20. oktobra na više lokacija u gradu

Festival mentalnog zdravlja održaće se od 10. do 20. oktobra na više lokacija u Pančevu. Festival mentalnog zdravlja u Pančevu organizuju Zavod za javno zdravlje Pančevo i Pneuma kreativni kolektiv. Institut za javno zdravlje Vojvodine je krovna ustanova Festivala mentalnog zdravlja i nosilac autorskih prava. Institut pruža mentorsku podršku i smernice gradovima u realizaciji ove […] The post PANČEVO: Festival mentalnog zdravlja od 10. do 20. oktobra na više lokacija u gradu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Prvi Festival mentalnog zdravlja u Pančevu od 10. do 20. oktobra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Okt.2023

PANČEVO – Prvi Festival mentalnog zdravlja u Pančevu biće održan od 10. do 20. oktobra, a organizuju ga Zavod za javno zdravlje Pančevo i Pneuma kreativni kolektiv. Svečano otvaranje festivala zakazano je za utorak, 10. oktobar u 19 sati u Malom klubu Doma omladine Pančevo.     Institut za...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.