АПАТИНЦИ ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ ДОЧЕKАЛИ УЗ РИБЉУ ЧОРБУ

Izvor: Radio Dunav, 14.Jan.2020, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНЦИ ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ ДОЧЕKАЛИ УЗ РИБЉУ ЧОРБУ

Бројни Апатинци и њихови гости дочекали су на Тргу Никола Тесла Православну Нову Годину годину уз ватромет и концерт „Рибље чорбе“.
На тргу се окупило више хиљада људи, а дочек је почео наступом домаћег бенда „Прљави ромео“, након којег је Апатинце забављао Бора >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Ђорђевић и „Рибља чорба“.
Тачно у поноћ приређен је ватромет, а грађанима се новогодишњом честитком обратио председник општине Апатин, Милан Шкрбић.
Организатор је и ове године за све посетиоце обезбедио топле напитке.
Пред сам почетак новогодишњег рок спектакла у апатинском рок клубу „ЦK Пик“ одржана је изложба фотографија са претходног концерта „Рибље Чорбе“ у Апатину из 2012. године. Изложба је била продајног карактера а сав новац од продаје упућен је за лечење нашег суграђанина Момира Николића. Kутије за добровољне прилоге биле су постављене и на Тргу Никола Тесла током концерта „Рибље Чорбе“.
The post АПАТИНЦИ ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ ДОЧЕKАЛИ УЗ РИБЉУ ЧОРБУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.