Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2023, 16:43

ISPALIO PROJEKTIL IZ ZOLJE U RUMI: Požar u blizini Železničke stanice, na terenu veliki broj policajaca

Policija u Rumi dobila je anonimnu dojavu da je oko 14.10 sati, nepoznata osoba ispalila projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, nekoliko policijskih patrola, za samo desetak minuta, stiglo je do mesta gde je navodno ispaljen projektil iz zolje. – Utvrđeno je da bukti […] The post ISPALIO PROJEKTIL IZ ZOLJE U RUMI: Požar u blizini Železničke stanice, na terenu veliki broj policajaca appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN MUŠKARAC (28) KOJI JE PUCAO IZ ZOLJE KOD RUME Juče izašao iz neuropsihijatrijske bolnice! Pričinjena velika materijalna šteta!

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2023

Muškarac (28) uhapšen je ubrzo nakon što je kako se sumnja ispalio projektil iz zolje u mestu Platičevo u Rumi i pogodio napuštenu kuću u blizini Železničke stanice! Policija u Rumi ranije je dobila anonimnu dojavu da je oko 14.10 sati, nepoznata osoba ispalila projektil iz ručnog raketnog bacača...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.