Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2023, 17:07

UHAPŠEN MUŠKARAC (28) KOJI JE PUCAO IZ ZOLJE KOD RUME Juče izašao iz neuropsihijatrijske bolnice! Pričinjena velika materijalna šteta!

Muškarac (28) uhapšen je ubrzo nakon što je kako se sumnja ispalio projektil iz zolje u mestu Platičevo u Rumi i pogodio napuštenu kuću u blizini Železničke stanice! Policija u Rumi ranije je dobila anonimnu dojavu da je oko 14.10 sati, nepoznata osoba ispalila projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke […] The post UHAPŠEN MUŠKARAC (28) KOJI JE PUCAO IZ ZOLJE KOD RUME Juče izašao iz neuropsihijatrijske bolnice! Pričinjena velika materijalna šteta! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.