Uhapšen mladić koji je zoljom srušio zgradu kod Pančeva

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 16:13

Uhapšen mladić koji je zoljom srušio zgradu kod Pančeva

Mladić P. N. uhapšen je danas jer je oko 14.10 sati ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu.

Mediji prenose da je, prema nezvaničnim informacijama, ovaj mladić juče pušten sa neuropsihijatrijskog lečenja.

Kako smo ranije pisali, nakon eksplozije došlo je do urušavanja manje zgrade koja se nalazila preko puta stanice.

Pripadnici MUP odmah su obavešteni, a prema našim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema povređenih lica.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su P. N. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti, a u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti, neposredno po izvršenju ovih krivičnih dela. Kako se sumnja, on je danas, oko 14 časova, iz ručnog bacača, ispalio jedan projektil u napušteni objekat stare železničke stanice u Platičevu, opština Ruma. Nema povređenih osoba, a u blizini te zgrade nema drugih stambenih objekata. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju policijske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ispalio projektil iz zolje u željezničku stanicu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2023

RUMA - Policija u Rumi, dobila je anonimnu dojavu da je oko 14.10 sati, nepoznata osoba ispalila projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini željezničke stanice u Platičevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.