Izvor: Blic, 18.Maj.2023, 16:06

UHAPŠEN MLADIĆ (25) KOJI JE ZOLJOM SRUŠIO ZGRADU! Ispalio projektil u stanici Platičevo, juče pušten sa neuropsihijatrije

Mladić P. N. (25) uhapšen je danas jer je oko 14.10 sati ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu, između Rume i Šapca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić koji je pucao iz zolje kod Šapca! Juče izašao sa neuropsihijatrijske klinike?

Izvor: 24sedam.rs, 18.Maj.2023

Projektil koji je kako se sumnja ispalio P.N. pogodio je napuštenu kuću u blizini Železničke stanice.

Nastavak na 24sedam.rs...

Pucao iz raketnog bacača i srušio manju zgradu u Platičevu

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2023

Mladić (25) uhapšen je jer je ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu, nadomak Rume.

Nastavak na Radio 021...

ISPALIO PROJEKTIL IZ RUČNOG BACAČA! Sada se oglasio i MUP o mladiću koji je srušio napušteni objekat u Rumi i napravio OPŠTI HAOS na železničkoj stanici

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Mladić P.N. (25) uhapšen u Rumi, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti, a u vezi izazivanja opšte opasnosti, neposredno po izvršenju ovih krivičnih dela.

Nastavak na Blic...

KUPIO "ZOLJU" ZA 2.000 DINARA! Evo šta je rekao mladić koji je raketnim bacačem srušio zgradu kod Rume

Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 09:53

Inspektori kriminalističke policije brzom reakcijom i operativnim radom uspeli su da rasvetle incident u Platičevu kod Rume i uhapsili su P.N. (24), zbog sumnje da je projektilom iz zolje, razneo napuštenu zgradu u blizini Železničke stanice u tom mestu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.