Mrkonjić: Uskoro poslednja dva tendera za Koridor 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2011, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Uskoro poslednja dva tendera za Koridor 10

BEOGRAD -

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 13. maja biti otvorena poslednja dva tendera za izgradnju deonica saobraćajnog Koridora 10, oko Pirota i kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 50 kilometara.

"To su poslednje dve deonice za koje nismo raspisali tender što znači da će tenderima biti pokriveno svih 330 kilometara nezavršenog Koridora 10 kroz Srbiju", rekao je on agenciji Beta.

Mrkonjić je naveo da "ostaje trka sa vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se ti poslovi završe".

Ministar nije želeo da kaže kada očekuje završetak radova na čitavom Koridoru 10 "jer svaki od projekata ima svoju dinamiku realizacije, a tek kada banka da saglasnost na izabranog izvođača, možemo govoriti o konačnim rokovima".

"Ja sam se opametio, pa više ne dajem rokove u dan, jer ne zavise svi rokovi samo od toga kakvi su naši planovi, već i za koliko će banke realizovati naše dokumente", kazao je on.

Saobraćajni Koridor 10, jedan je od najznačajnijih panevropskih koridora, ide sa severa Evrope, poreko Austrije, do Grčke.

Oko 800 kilometara tog koridora prolazi kroz Srbiju. Za više od pet decenija završeno je 500 kilometara pune širine autoputa, 178 kilometara poluatoputa, a ostatak je stari put, sa dve trake.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro poslednja dva tendera za Koridor 10

Izvor: Beta, 10.Maj.2011

BEOGRAD, 10. maja 2011. (Beta) - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 13. maja biti otvorena poslednja dva tendera za izgradnju deonica saobraćajnog Koridora 10, oko Pirota i kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 50 kilometara..."To su poslednje dve deonice za koje nismo...

Nastavak na Beta...

Mrkonjić: Uskoro poslednja dva tendera za Koridor 10

Izvor: EMportal, 10.Maj.2011

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 13. maja biti otvorena poslednja dva tendera za izgradnju deonica saobraćajnog Koridora 10, oko Pirota i kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 50 kilometara.

Nastavak na EMportal...

Mrkonjić:Trka s vremenom za Koridor

Izvor: B92, 10.Maj.2011

Beograd -- Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 13. maja biti otvorena poslednja dva tendera za izgradnju deonica saobraćajnog Koridora 10...Jedan za deonicu oko Pirota i kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 50 kilometara..."To su poslednje dve deonice za koje nismo raspisali...

Nastavak na B92...

Za dva dana otvaranje poslednja dva tendera za Koridor 10

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2011, 07:16

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 13. maja biti otvorena poslednja dva tendera za izgradnju deonica saobraćajnog Koridora 10, oko Pirota i kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 50 kilometara..."To su poslednje dve deonice za koje nismo raspisali tender što znači...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.