Ilić: Prvi potez izgradnja auto-puta ka Čačku

Izvor: Blic, 26.Jul.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Prvi potez izgradnja auto-puta ka Čačku

Beograd - Kandidat za ministra građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da će njegov prvi potez biti izgradnja auto-puta ka Čačku i Požegi, a on očekuje da ta deonica bude završena za njegovog mandata.

Ilić je novinarima u Skupštini Srbiji rekao da će prioritet nove Vlade biti investicije koje treba da zaposle veliki broj ljudi, biće uloženi napori se pokrenu gradjevinske firme, da se sprovede lagalizacija, da poraste proizvodnja gradjevinskog materijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i rad putarskih preduzeća.

- U Srbiji treba da se zaposli više od 200.000 ljudi da bi Srbija mogla ozbiljno da funkcioniše kao država i da bi imali realno punjenje budžeta - rekao je Ilić.

On je dodao da će nova Vlada nastojati da ove godine nadje novac da pokrije budžetski deficit koji iznosi više od 3,5 milijarde evra.

- Drago mi je što je premijer nove Vlade (Ivica Dačić) relativno mlad čovek koji mora da se dokaže. A imamo i zamenika premijera Aleksandra Vučića koji je na tome puno radio - rekao je Ilić.

Rekao je da očekuje da će svi ministri ispuniti obećanja koja su dali u predizbornoj kampanji i da će svi imati dobar rezultat, da bi Vlada bila "dobar tim" i da bi se zaboravile "prethodne problematične situacije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić: Prvi potez izgradnja auto-puta ka Čačku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012

Kandidat za ministra građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da će njegov prvi potez biti izgradnja auto-puta ka Čačku i Požegi, a on očekuje da ta deonica bude završena za njegovog mandata...Ilić je novinarima u Skupštini Srbiji rekao da će prioritet nove Vlade biti investicije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.