Brazil spreman da uloži 300 miliona evra u Srbiju

Izvor: Blic, 08.Feb.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil spreman da uloži 300 miliona evra u Srbiju

Brazil je spreman da u Srbiju uloži 300 miliona evra iz svoje razvojne banke i to u infrastrukturne projekte, objavljeno je danas na sastanku privredne delegacije te zemlje sa ministrom za infrastrukturu i energetiku Milutinom Mrkonjićem održanom u Beogradu.

Brazilci su pre svega zainteresovani za koridor 11, završetak beogradskog železničkog čvora, kao i izgradnju tunela i podzemnih objekata.

Na sastanku kod ministra Mrkonjića učestvovali su, između ostalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ambasador Brazila u Beogradu Aleksander Ador Neto i Remo Bruneli Filho, predsednik kompanije "Zagora" za Evropu, treće najveće brazilske građevinske korporacije sa godišnjim prometom od 10 milijardi evra.

Predstavnici "Zagore" su izrazili interes za saradnju sa Srbijom, konkretno za izgradnju puteva, mostova, rekonstrukciju železničkih pruga, aerodroma, metroa, železničkih stanica, hidro i termo centrala, kao i projekte resornog ministarstva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazil spreman da uloži 300 miliona evra u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2012

BEOGRAD -..Brazil je spreman da u Srbiju uloži 300 miliona evra iz svoje razvojne banke i to u infrastrukturne projekte, objavljeno je danas na sastanku privredne delegacije te zemlje sa ministrom za infrastrukturu i energetiku Milutinom Mrkonjićem, održanom u Beogradu...Brazilci su pre svega zainteresovani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Brazil hoće na Koridor 11

Izvor: RTS, 08.Feb.2012

Kompanije iz Brazila zainteresovane su za ulaganje od 300 miliona evra u infrastrukturu, pre svega, Koridor 11, završetak beogradskog železničkog čvora, izgradnju tunela i podzemnih objekata...Brazil je spreman da u Srbiju uloži 300 miliona evra iz svoje razvojne banke i to u infrastrukturne projekte,...

Nastavak na RTS...

Brazil spreman da uloži 300 miliona evra u infrastrukturu Srbije

Izvor: GdeInvestirati.com, 09.Feb.2012, 13:33

Brazil je spreman da u Srbiju uloži 300 miliona evra iz svoje razvojne banke i to u infrastrukturne projekte, objavljeno je danas na sastanku privredne delegacije te zemlje sa ministrom za infrastrukturu i energetiku Milutinom Mrkonjićem održanom u Beogradu. Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.