Izvor: EMportal, 11.Dec.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrija nudi gradnju mini-centrala i ulaganja u ekologiju

Austrijske kompanije preduzećima iz Srbije nude saradnju u oblasti mašinogradnje, revitalizacije i gradnje mini-hidroelektrana, ekologije u poljoprivredi i korišćenja obnovljivih izvora energije, rečeno na na sastanku političko-privrednih delegacija pokrajine Štajerske s i privrednika Srbije u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Austrija gradi mini HE u Srbiji

Izvor: B92, 11.Dec.2009

Beograd -- Kompanije iz Austrije zainteresovane su da grade minihidroelektrane u Srbiji, rečeno na skupu u Privrednoj komori Srbije...Austrijske kompanije ponudile su domaćim privrednicima saradnju u oblasti mašinogradnje, revitalizacije i izgradnje mini-hidroelektrana, ekologije u poljoprivredi i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.