Vukčević demantovao da su na tragu Hadžiću

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević demantovao da su na tragu Hadžiću

Tužilaštvo za ratne zločine demantovalo je vest koju je danas objavila Televizija RTL iz Zagreba da je srpski tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević agenciji Rojters izjavio da je ušao u trag jedinom preostalom haškom beguncu Goranu Hadžiću i da će on uskoro biti uhapšen.

- Tužilac za ratne zločine nije dao izjavu takve niti slične sadržine, o čemu mogu da posvedoče novinari i snimatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Rojtersa" koji su danas bili u Tužilaštvu, kao i video zapis intervjua sa Vladimirom Vukčevićem - navodi se u saopštenju tužilaštva.

RTL je prenela da je Vukčević "Rojtersu" izjavio da je ušao Hadžiću u trag, dok ova agencija takvu vest nije ni objavila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukčević demantovao da su na tragu Hadžiću

Izvor: Mondo, 30.Maj.2011

Tužilaštvo za ratne zločine demantovalo vest koju je objavila Televizija RTL iz Zagreba da je tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević agenciji Rojters izjavio da je ušao u trag jedinom preostalom haškom beguncu Goranu Hadžiću i da će on uskoro biti uhapšen.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.