Fila: Gorana Hadžića će braniti advokat Petrović

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fila: Gorana Hadžića će braniti advokat Petrović

BEOGRAD - Gorana Hadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom u ponedeljak, 25. jula, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila.

Fila, koji je zastupao Hadžića pred Specijalnim sudom u Beogradu, rekao je agenciji Beta da će Hadžića u Hagu braniti neko iz njegove kancelarije, ali da će na prvom pojavljivanju to biti Petrović.

"Braniće ga neko iz moje kancelarije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Možda i ja neko vreme, ali ima nas nekoliko. Videćemo kasnije", rekao je Fila.

Goran Hadžić danas je oko 16 sati prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala u Sheveningenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fila: Hadžića će braniti advokat Petrović

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2011

Bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine Gorana Hadžića će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom, zakazanom za ponedeljak, 25. jul, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila. Fila, koji je zastupao Hadžića pred Specijalnim sudom u Beogradu ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Hadžića brani Vlada Petrović

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2011

Gorana Hadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom u ponedeljak, 25. jula, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.