VARALA SAM GA - Goca Tržan konačno priznala da je počinila preljubu: Nije htela više da ćuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 10:35

"VARALA SAM GA" - Goca Tržan konačno priznala da je počinila preljubu: Nije htela više da ćuti

Pesma "Zagrli" smatra se jednom od pesama koje su obeležile pop muziku u Srbiji, a sada je poznata pevačica otkrila gde je pronalazila inspiraciju da je otpeva sa toliko snažnom emocijom.

Pevačica Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina.

Ona je ovo otkrila govoreći o životnim situacijama kroz svoje numere.

- Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se - kazala je Goca Tržan nedavno.

- Kad sam, recimo, snimila pesmu "Srećo nečija" bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu... Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma "Konobarice" je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba - dodala je pevačica.

- Imam i svoju tamnu stranu, sa druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje - navela je potom Goca Tržan za podkast "Život na note".

- Pesma "Žena za jednu noć", kad sam je čula, rekla sam: "Ovo je moja stvar, gotovo". Ja tako osećam pesme - zaključila je Goca tom prilikom.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.