Slavlje u gradovima širom Srbije

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 01.Jan.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje u gradovima širom Srbije

Kruševac, Šabac, Pirot, Kraljevo -- U gradovima širom Srbije građani su uz vatromet i muziku na gradskim trgovima dočekali novu 2010. godinu.

Veliki broj građana Kruševca, Šapca, Pirota i Kraljeva dočekalo je Novu godinu na trgovima. Više od 5.000 hiljada Kruševljana noćas je na Trgu kosovskih junaka uz koncert Goce Tržan, vatromet i čestitke gradskih funkcionera, dočekalo novu 2010. godinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vedro raspoloženje uz "šumadijski" čaj, nije dovelo do neprimerenog ponašanja i noć je, po rečima dežurnih u kruševačkoj Policijskoj upravi, prošla mirno, bez naruišavanja javnog reda i mira.

Koncertu grupa "Kal" i "Ivana i negativ", koji su svirali na centralnom gradskom trgu u Šapcu, prisustvovalo je, i pored jake kiše, oko 1.000 građana.

Novu 2010. godinu na trgu u centru Pirota dočekao je veliki broj Piroćanaca, uz vatromet, muziku i kuvano vino, ali i brojne petarde koje su praštale na sve strane.

Pored muzike sa razglasa angažovani su didžejevi i pojedni lokalni bendovi koji su svirali uživo.

Oko 5.000 Kraljevčana dočekalo je 2010. godinu na gradskom trgu uz muziku rok grupe "Atomsko sklonište" iz Pule.

Koncertu Atomskog skloništa prethodio je nastup lokalne kraljevačke džez grupe "Goodvil".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.