SKANDAL: Za deset godina bićeš moj!

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Za deset godina bićeš moj!

Zgrožena - Pogrešno sam shvaćena, moje reči nisu imale seksualnu konotaciju! Kada sam ga izvela na binu da igra sa mnom nastao je spektakl, svi su aplaudirali

Goca Tržan, koja je u vezi sa 14 godina mlađim bubnjarem iz svog benda Radomirom Rašom Novakovićem, akter je još jednog skandala. Pop pevačica je, prema navodima portala Svet, na „Oriflejmovoj' proslavi trogodišnjem dečaku rekla: „Rezervišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << te, bićeš moj za 10 do 15 godina!'
Raspoložena Goca je iste večeri provocirala i fotoreportere: „Što ste plašljivi, što ne slikate? Je l' zato što ne možete da mi uđete pod suknju i vidite da li imam gaćice?!' Dan nakon nastupa, koji su neki opisali kao skandalozan, pevačica za Press tvrdi da je pogrešno shvaćena, naročito kad se šalila sa trogodišnjakom.
- Navikla sam da moje reči budu izvučene iz konteksta, pa je tako i sada. Sve i da sam tako rekla, to nije imalo seksualnu konotaciju! To je, bre, vrhunac perverzije! Šta ako sam mislila da ga rezervišem za svoju ćerku, ili za spot kada postane dobar brejkdenser?! - brani se Goca.
Tržanka objašnjava da se sve vreme šalila na svoj račun.

- Dobila sam gromoglasan aplauz kada sam se našalila na priču koju je Press prvi objavio da sam u vezi sa 14 godina mlađim dečkom. Onda sam u publici primetila dečaka koji je igrao na stolici i bio beskrajno sladak. Prišla sam mu i rekla: „Nema smisla da mi preuzimaš šou, svi gledaju u tebe', i izvela ga na binu da igra sa mnom. Nastao je pravi spektakl, svi su aplaudirali - prepričava Goca.
Pevačica je navela da je trogodišnjak te večeri bio najhrabriji muškarac u publici.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.