Pevačica podržala blogerku: Goca Tržan i Zorannah pišu knjigu?!

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica podržala blogerku: Goca Tržan i Zorannah pišu knjigu?!

Zorannah je svojom nedavno objavljenom knjigom napravila pravi haos na medijskoj sceni, kada je izazvala niz prozivki na svoj račun.

Naime, njena knjiga je bila jedna od najprodavanijih na ovogodišnjem Sajmu knjiga, što je izazvalo bes kod velikog broja ljudi koji smatraju da je sramota da knjiga jedne blogerke nađe na mestu sa velikim delima. Mnoge devojčice su satima stajale u redu kako bi došle do svog primerka, ali i fotografisale se sa svojom idolom. U Zoraninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odbranu stala je pevačica Goca Tržan koja je objavila fotografiju sa blogerkom uz komentar da će zajedno napisati novu knjigu.

“U susret sledećem Sajmu knjiga, pišemo novu knjigu”, glasilo je u opisu objavljenje fotke. Ostaje da vidimo da li je u pitanju šala ili je Goca zaista najavila novi projekat.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.