Ni ona nije odolela trendu: Goca Tržan povećala usne! (foto)

Izvor: Svet, 12.Mar.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni ona nije odolela trendu: Goca Tržan povećala usne! (foto)

Goca Tržan bila je poznata po prirodnom izgledu koji neguje uprkos trendovima koji vladaju na estradi. Međutim, sada je podlegla i rešila da uradi korekciju usana.
Pevačica i članica žirija “Pinkovih zvezdica”, rešila je da poseti jednu ordinaciju za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju i poveća svoje usne!
Ipak, vidljivo je da Goca nije preterala i da je usne samo malo povećala. A kako se vama dopada?

Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca Tržan posetila plastičnog hirurga, evo šta je povećala (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017

Goca Tržan rešila je da promeni nešto na svom telu. Ona je posetila jednu ordinaciju, a tamo je povećala usne...Posle intervencije, Tržanova je bila baš zadovoljna. Za razliku od nekih njenih koleginica, Goca nije preterala sa uvećanjem njenih usana, prenosi Pink.rs...Објава коју дели...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.