NOVA PESMA GOCE TRŽAN - ŽENA ZA JEDNU NOĆ: Najtužnija balada posvećena SVIM zapostavljenim ŽENAMA, ali ne ljubavnicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA PESMA GOCE TRŽAN - ŽENA ZA JEDNU NOĆ: Najtužnija balada posvećena SVIM zapostavljenim ŽENAMA, ali ne ljubavnicama!

Uz prateći spot.

Večeras je naša poznata pop pevačica, Goca Tržan održala promociju svoje nove pesme "Žena za jednu noć".

Goca na promociju nije pozvala kolege, jer je želela da bude ona najbitnija:

- Kolege nisam, zvala, jer znam kakvi ste vi, da sam dovela Natašu Bekvalac, bilo bi više ona, manje ja, znam za sve fore, 25 godina sam u ovom poslu - rekla je pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa dodala da je danas izašao i zvanični paket vajber stikera, sa njenim likom.

- Ličim pomalo na sebe, pomalo - kroz smeh je rekla.

Pevačica je rekla da ne želi da odgovara na pitanja o bivšem suprugu, kao ni o tome da li je trudna, jer nije - odmah je sve brzinski demantovala i prešla na druge teme.

Zatim je predstavila svoju, kako kaže, najtužniju pesmu do sada, a u spotu se pevačica razvodi od svog supruga, kojeg glumi baš njen muž - Raša Novaković. On se prvi put našao u ulozi glumca u Gocinim spotovima.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Goca otpočela saradnju sa SINOM NAŠEG POZNATOG PARA, pa otkrila zašto NIKO OD KOLEGA NIJE DOŠAO na promociju njenog singla

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Pevačica Goca Tržan danas je održala promociju singla "Žena za jednu noć" u srpskoj prestonici, a na istoj su se pojavili njeni saradnici, dok je na licu mesta otkrila zbog čega joj niko od kolega nije došao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.