MANITE ME SA NJOM: Goca Tržan pobesnela, pa otkrila šta zaista misli o Kiji Kockar!

Izvor: Svet, 24.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANITE ME SA NJOM: Goca Tržan pobesnela, pa otkrila šta zaista misli o Kiji Kockar!

Kristina Kija Kockar i Goca Tržan zajedno žiriraju u muzičkom takmičenju za najmlađe, a pevačici se od početka nije dopala ideja da Kija ocenjuje takmičare, o čemu je javno pričala.
Goca Tržan je sada, naime, burno reagovala kad su je pitali o pobednici “Zadruge”, pa istakla da ne gleda rijalitije.
‘’Manite me sa Kijom Kockar, ljudi, to vi pratite, ja ne. Ne znam čime se žena bavila dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisam videla da ima pesmu na Jutjubu”, ograđivala se Goca Tržan, a onda je dodala:
“Neću ja da komentarišem, to mi je ružno, govoreći o drugima govoriš o sebi najviše. Žena ima svoju ulogu”, zaključila je Goca.
SvetSvet
The post MANITE ME SA NJOM: Goca Tržan pobesnela, pa otkrila šta zaista misli o Kiji Kockar! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.