Lazukić NASMEJAN gostovao kod Marića, ponavljao da nije tukao suprugu! I dalje bez objašnjenja odakle joj modrice!

Izvor: Svet, 19.Apr.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazukić NASMEJAN gostovao kod Marića, ponavljao da nije tukao suprugu! I dalje bez objašnjenja odakle joj modrice!

Kao što je Goca Tržan pre nekoliko dana prognozirala, Luka Lazukić otpočeo je svoja gostovanja u televizijskim emisijama. Suprug pop zvezde Nataše Bekvalac još jednom je ponovio da nije tukao svoju suprugu i da ju je samo “sklonio od sebe”. On nije mogao da objasni odakle Nataši stravične modrice na licu i rukama.
“Za modrice morate da pitate Natašu. To nek utvrde sudski veštaci. Želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bih da ja budem poslednja žrtva obmane. Da sam pretukao suprugu ja ne bih bio pušten. Policija je prema meni bila krajnje korektna. Posle saslušanja sam potpisao izjavu u kojoj stoji ovo što sam vam rekao”, ispričao je Lazukić.
Na pitanje kako komentariše to što je Aca Lukas tražio da se utvrdi u čemu je razlika između njih dvojice, s obzirom da je, kako Lukas navodi on morao da ili prizna krivicu ili ode u pritvor 30 dana, Lazukić kaže:
“Lukasa ne znam. On je očigledno zadržan sa razlogom.”
Prema njegovim rečima ujutru je ustao, popio kafu, poljubio Natašu i bebu i rekao da idem kod roditelja.
“Tamo sam došao da bih ćerku iz prvog braka odveo na salaš. Tamo sam saznao za ovo. Sedeo sam u dnevnoj sobi sa ćerkom i roditeljima i javlja mi drug telefonom i kaže mi –  Šta ovo pišu o tebi? Mislio sam da su opet neke paparacno slike. Tada mi je on rekao da pišu kako sam pretukao Natašu. Bio sam šokiran”, rekao je Lazukić gostujući na TV Happy. Irina i Marić nisu postavili pitanje kako je moguće da je sama sebi napravila stravične modrice po telu i licu za samo dvadeset minuta, koliko je prošlo od njegovog izlaska iz stana i njenog prijavljivanja u Urgentnom centru.
 
Lazukiću nije postavljeno pitanje zašto bi Nataša Bekvalac zbog novca iscenirala napad, tj, zašto se samo nije mirno razvela od njega ukoliko joj je već samo novac, po njegovoj priči, bio važan.
On je prilikom gostovanja još jednom potvrdio da mu je zabranjen ulazak u Ameriku, ali je negirao da je to zbog nasilja i zbog činjenice da je tamo pretukao jednog američkog državljanina. On nije otkrio zbog čega ne može da uđe u SAD.
Lazukić je otkrio da je kobne noći popio nekoliko pića i motorom se dovezao do stana. Irina ga je podsetila da kaže da je prošlo neko vreme između njegovog “ispijanja pića” i vožnje motorom, što je on nakon njene konstatacije potvrdio.

Lazukić je još jednom rekao da poruke koje je Nataša u njegovom telefonu našla jesu postojale, ali da je nije varao, te da on srca, poruke “nedostaješ mi i jedva čekam da te vidim” šalje poslovnim parnerima i prijateljicama.
SvetPrintscreen
The post Lazukić NASMEJAN gostovao kod Marića, ponavljao da nije tukao suprugu! I dalje bez objašnjenja odakle joj modrice! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.