Jana Todorović o problemima zbog velikih grudi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2021, 11:37

Jana Todorović o problemima zbog velikih grudi! (VIDEO)

Pevačica Jana Todorović je pored Goce Tržan, Uraganki, Tanje Savić bila gost kod Ognjena Amidžića, u popularnoj emsiji "Ami G ShoW". Odmah na početku emisije koleginice su pohvalile Janin izgled. Progovorila je o problemima zbog velikih grudi! 

I pored epiteta najvećih grudi na estradi, Jani izgleda da muči ozbiljnu muku kada je veličina njenog dekoltea u pitanju:

- Imam problem sa mojim prirodnim grudima. Ivan(muž) mi ne da da ih smanjim, mene boli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije - rekla je Jana Todorović u Amidži šouu

Podsetimo, pre par dana nekoliko pevačica Jana Todorović pevala je na rođendanu prijatelja u jednom lokalu u Beogradu, a sudeći po smimcima koji su emitovani uživo na društvenim mrežama veselje je potrajalo do kasno u noć, uprkos merama koje su donesene zbog pandemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.