Ivan Marinković tvrdi da ga je Goca Tržan VARALA SA NJENIM PARTNEROM: Udala se za doktora, pa se našla u aferi prostitucija! Gde je danas Ružica Veljković?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 18:57

Ivan Marinković tvrdi da ga je Goca Tržan VARALA SA NJENIM PARTNEROM: Udala se za doktora, pa se našla u aferi prostitucija! Gde je danas Ružica Veljković?

Nimalo jednostavna priča...

Ružica Veljković, poznata kao pobednica rijaliti programa "Parovi", našla se u središtu skandala prošle godine kada je bila povezana s aferom "Prostitucija" nakon hapšenja Duška Banjca, koji je optužen za podvođenje devojaka.

Prema izveštajima domaćih medija, jedna od uhapšenih devojaka tvrdila je da je Ružica bila s njom na "tezgi" u Makedoniji, gde su navodno zaradile veliku sumu novca.

Ružica je sada majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje dece koje ima sa Markom Gajićem, doktorom iz Švajcarske. Njihov privatni život je obavijen velom tajne, ali je nedavno viđena kako šeta Knez Mihailovom ulicom sa svojim mužem.

Iako privatni život i supruga drži u strogoj tajnosti, javnost je ostala u šoku nakon što je Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, 2018. izneo informaciju da ga je pevačica varala upravo sa Markom Gajićem, koji je tada bio samo dečko Ružice Veljković.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.