IVAN MARINKOVIĆ OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI: Goca mi duguje 20.000 €!

Izvor: Press, 05.Okt.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN MARINKOVIĆ OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI: Goca mi duguje 20.000 €!

Kad smo kupili stan, u kome ona sada živi s mužem, morali smo da stavimo stan moje mame pod hipoteku. Posle razvoda nije isplatila dug banci, zbog čega sada ne mogu da prodam tu nekretninu.
Foto: Damir Dervišagić
Ivan Marinković tvrdi da mu bivša supruga Goca Tržan duguje 20.000 evra! Učesnik „Parova“ požalio se cimeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Miliju da je u problemu zbog pevačice, jer ne može da proda stan u centru Beograda koji mu je pripao posle majčine smrti pošto Goca nije isplatila dug.
- Kad smo se venčali, kupili smo stan u Mirijevu na kredit. Ona tu sada živi s našom ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Ja sam imao neku kombinaciju da uzmemo veći kredit, ali smo taj stan u Mirijevu morali odmah da stavimo pod hipoteku. Pritom, banka je tražila još jednu hipoteku, pa sam ja moju pokojnu mamu zamolio da mi to učini, da stavimo njen stan koji se nalazi u Dalmatinskoj pod hipoteku, što je i učinila - požalio se Ivan i dodao da on sada živi u tom stanu.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.