Goca Tržan trogodišnjem detetu: Za 10-15 godina bićeš moj!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan trogodišnjem detetu: Za 10-15 godina bićeš moj!

Od Goce Tržan nikada kraja skandalima. Na Oriflame izboru za "Naj Majku i ćerku", tokom izvođenja jedne od svojih pesama, novinare je provocirala rečima: "Šta je, šta ste plašljivi, što ne slikate, je l' zato što ne možete da mi uđete pod suknju i vidite da li imam gaćice?!". A potom nastavila da prosipa "bisere"...

Pošto se jedan mladić u publici malko "raspojasao", da l' zbog vrućine u sali, ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zbog vreline od Gocine kratke uske haljinice, tek pevačica je ovo prokomentarisala rečima: "Slobodno se skini ceo, ti si večeras moj!"

Ukoliko ste mislili da je ovo kraj Gocinih sinoćnih "bisera", prevarili ste se! Tržanova je dečaku iz publike, koji nema više od tri-četiri godine, kroz osmeh poručila: "Rezervišem te, ti ćeš biti moj za 10-15 godina!"

Razumemo mi da Goca voli piletinu, jer bivši muž je pet godina mlađi od nje, a sadašnji dečko čak 14, ali ovo je ipak malo previše, čak i za nju!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Goca Tržan trogodišnjem detetu: Za 10-15 godina bićeš moj

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2011

Goca Tržan nastavlja sa skandalima. Na Oriflame izboru za "Naj Majku i ćerku ", tokom izvođenja jedne od svojih pesama, novinare je provocirala rečima: " Scaron;ta je, šta ste plašljivi, što ne slikate, je l' zato što ne možete da mi uđete pod suknju i vidite da li imam gaćice?! ". A potom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.