Goca Tržan došla na Gruovu sahranu: Svi su gledali šta je to nosila u rukama - za njega! TUŽNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan došla na Gruovu sahranu: Svi su gledali šta je to nosila u rukama - za njega! TUŽNO!

Nije mogla da sakrije bol.

I pevačica Goca Tržan došla je da oda poslednju počast svome prijatelju i kolegi Daliboru Andonovu Gruu, koji je tragično nastradao vozeći kajt 9. septembra, u Zemunu.

Ona se pojavila noseći u ruci veliki okrugli jastuk, koji zapravo predstavlja emotikon koji šalje poljubac.

Goca je došla držeći se za ruku sa pevačicom Ivanom Peters, koja takođe nije mogla da sakrije koliku tugu oseća zbog gubitka prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Porodica je u suzama i nepomična od tuge primala sučešća prijatelja, koji su slomljeni i bez reči nosili cveće. Poslednji pozdrav Gruu uputila je i ekipa Partizana tako što je poslala venac i dirljivu poruku (što možete videti na linku OVDE).

Gruov otac, sedeo je ispred kapele, a ovaj prizor je bio pun bola i neverice.

U galeriji možete videti ko je sve došao da isprati repera na večni počinak:
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.