Goca Tržan: Žena kad se razvodi,  to znači da nema kud

Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Žena kad se razvodi, to znači da nema kud

O krizi u braku Goce Tržan i Raše Novakovića, koja po mnogima može da rezultira i razvodom, mnogo se govori i piše u poslednje vreme.

U skladu s tim Gocu, gde god da se pojavi, pitaju o tome, a ona je ovog puta, na gostovanju na TV Pink ispričala šta joj je najpotrebnije u vezi.

Ima trenutaka kada mi samo treba podrška, samo da me zagrli i ništa više. Znam ja sve sama i mogu, ali mi treba zagrljaj i kaže da će sve biti ok”,  rekla je Goca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Ona je komentarišući muško-ženske odnose rekla da sve zavisi kako “dresiraš” muškarca, odnosno, osobu sa kojom si u vezi ili braku.

Mi samo moramo da naučimo da prestanemo da funkcionišemo kao u romantičnim filmovima”,  rekla je ona i dodala:

Žena kad se razvodi to znači da nema kud. To znači da je sve pokušala, jer su žene takve, sve će pokušati samo da spasu brak “..
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.