Goca Tržan: Novinare je sramota da me zovu zbog Ivana

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Novinare je sramota da me zovu zbog Ivana

Pre nekoliko nedelja u luksuznu vilu “Parova“ uselio se i bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković. On je sve do sada izbegavala da komentariše njega i ovaj skandalozni rijaliti program, ali rešila je da više ne ćuti.

“Pa i novinare je sramota da me zovu da dam komentar za Parove! Beskrajno hvala kolege!”, napisala je Tržanova na svom Twiter nalogu.

Njene pratioce zanimalo je kako je mogla da sa “onakvim čovekom” bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u braku, a ona je dala svoje objašnjenje.

“Ljubav je bolest. Realno. Ali sam ja izlečena i zaštićena. Pelcovana odavno”, odgovorila je Goca radoznalim pratiocima i konstatovala da se svakome desi da pogreši u životu.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goca Tržan: Novinare je sramota da me zovu zbog Ivana

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2015, 08:41

Pre nekoliko nedelja u luksuznu vilu "Parova" uselio se i bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković...Ona je sve do sada izbegavala da komentariše njega i ovaj skandalozni rijaliti program, ali rešila je da više ne ćuti...- Pa i novinare je sramota da me zovu da dam komentar za Parove!...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.