Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi

Izvor: Tracara.com, 04.Avg.2020, 13:03

Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi

Goca Tržan se dotakla trenutne situacije koja vlada među pevačima koji ne rade zbog koronavirusa. Ona je na twitteru napisala da se pojedini raduju zbog toga što dosta muzičara nema nikakav izvor prihoda, s obzirom na to da su im svi nastupi otkazani. “Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da donesemo svojom nesrećom…”, napisala je Goca. View this post on Instagram #friendlyweekend #danube #sail #love #dusk Danas savrsen dan na brodu sa drugarima, rostilj, pecanje, odmaranje… Lepota zivljenja je okruziti se onima koji su ti slicni i uzivati u svemu sto te okruzuje. Uzivaj. Jednom zivis. A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on May 30, 2020 at 11:28am PDT Ubrzo nakon ovog statusa povela se polemika na pomenutoj mreži, a Tržan je jednom od tviteraša odgovorila: “Druže, zarađujem ja i sada jer nisam kupovala skupe torbe i ku*čila se, nego pametno ulagala novac. Nije to poenta. Poenta je da su i muzičari ljudi i da nije lep osećaj da ti neko likuje što nemaš od čega da živiš. Ne zarađuju svi muzičari na hiljade eura…”, poručila je pevačica, prenosi Nova.rs. The post Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PRŠTE POSLOVNE PONUDE! Srpkinja pozvala Gocu Tržan: Dođi kod mene da bereš KRUŠKE, dnevnica 2.500 DINARA!

Izvor: Svet, 04.Avg.2020

Nakon što je Goca Tržan izjavila da je estrada i te kako ugrožena usled pandemije korona virusa i da jedna tezga mnoga usta hrani, pevačici je stigla i neobična poslovna ponuda.. GOCA NE MORA VIŠE DA BRINE! Naime, pevačica je nedavno putem društvenih mreža iskritikovala ljude koji se slade...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.