Goca Tržan: Ćerka je podržala našu odluku o razvodu

Izvor: Kurir, 26.Maj.2013, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Ćerka je podržala našu odluku o razvodu

E hvala ti Bože. Ne mogu više da slušam kakao se svađate, rekla joj je ćerka Lena kada joj je Goca rekla da se razvode

Goca Tržan je otkrila u emisiji "Život u trendu" detalje iz svog bolnog perioda u životu kada se razvodila. Pevačica je rekla da je tada govorila svojoj ćerki da njen tata i ona moraju da se razvedu jer se previše svađaju i da će tata napustiti stan i da će živeti sam.

"E hvala ti Bože. Ne mogu više da slušam kakao se svađate", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekla joj je tada ćerka Lena i ona je konstatovala da je bolje se razvesti nego dozvoliti da deca trpe u jednom napetom braku u kome se roditelji stalno svađaju.

"Ne smemo deci da dajemo pogrešan model!", poručila je Goca.

Popularna pop pevačica je priznala u emisiji na Pinku i da je za njenu mladost donekle zaslužan i botokos jer se privrgava ovom tretmanu kako bi joj lice izgledalo što mlađe.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.