PERVERZNA: Gocu Tržan pali kad Raša flertuje sa drugim ženama!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERVERZNA: Gocu Tržan pali kad Raša flertuje sa drugim ženama!

Oduvek sam volela kad moj muškarac flertuje sa drugom ženom, pa se preznojava, to mi pruža neko perverzno zadovoljstvo, otkrila je pevačica

Pevačica Goca Tržan, poznata je po tome da nema dlake na jeziku, pa je tako otkrila je da je privlači kada njen muškarac flertuje sa drugim ženama.

Naime, ona je u emisiji "Život u trendu" voditeljke Suzane Dakić rekla da  nije dobro i da sigurno nešto nije u redu ako niko ne gleda njenog muškara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kako kaže, Raši su devojke ostavljale brojeve pred njom i to joj je bilo veoma privlačno.

"Oduvek sam volela kad moj muškarac flertuje sa drugom ženom, pa se preznojava, to mi pruža neko perverzno zadovoljstvo", otkrila je pevačica.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.