GODINAMA JE OVO ČEKAO! Goca Tržan ispunila Raši SEKSI želju, a posle njegovog komentara mnoge žene bi tražile RAZVOD! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINAMA JE OVO ČEKAO! Goca Tržan ispunila Raši SEKSI želju, a posle njegovog komentara mnoge žene bi tražile RAZVOD! (VIDEO)

Pevačica Goca Tržan, koju trenutno gledamo u žiriju "Pinkovih zvezdica", vredno radi na snimanju novog spota, čemu povremeno prisustvuje i njen suprug Raša Novaković.

Gocu i Rašu smo zatekli u jednom beogradskom tržnom centru, a osim što nam je pevačica otkrila detalje sa snimanja spota, zanimljivo je to da je nesvesno Raši ispunila dugogodišnju želju...

Printskrin: Telegraf
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Naime, radi se o tome da je Goca za potrebe novog spota okupila zgodne igračice sa kojima će đuskati, povodom čega je njen suprug izjavio:

- Prvi put je dovela dobre ribe u spot. Kada smo inače kao bend svirali sa njom uvek smo bili samo mi muškarci u spotu, ništa od igračica. Juče kad sam ušao - šou program! - zadovoljno je rekao Raša.

Printskrin: Telegraf

Iako bi mnoge pripadnice lepšeg pola zamerile jačoj polovini na ovakvom komentaru, poznato je da Goca i Raša imaju otvoren odnos, pa nismo ni sumnjali da će Goca reagovati sa osmehom.

A kakvo plesačko iznenađenje pevačica sprema svojoj publici, i u kakvim će seksi kadrovima muškarci istinski uživati, ostaje da vidimo. Do tada, verovaćemo Raši na reč!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.