MOŽE BITI KOBNO PO NJEGOV BRAK! Izvor blizak Gavriloviću otkrio šta misli o njegovom odnosu sa Milijanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 23:05

"MOŽE BITI KOBNO PO NJEGOV BRAK!" Izvor blizak Gavriloviću otkrio šta misli o njegovom odnosu sa Milijanom

"Ona je ubedljivo bacila oko na Ivana."

Pre nekoliko dana u vili "Parova" potegla se tema oko odnosa Milijane Bogdanović i Ivana Gavrilovića koja je izazvala buru. Milijana je naišla na žestoke komentare drugih, a sve zbog priče koju nameće.

Gavrilović je rekao kako ona prati i kako on diše, a taj njihov odnos u poslednje vreme izaziva veliku pažnju.

Njih dvoje su veoma bliski, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pošto je denser Milijanin tip njegovi fanovi se boje da on ne ugrozi brak.

- Milijana i Ivan su se naprasno zbližili. Ova relacija može da bude kobna po Ivanov brak, nema sumnje da je odnos između Gavrilovića i njegove žene na klimavim nožicama... Iako je u pitanju šou, nije isključeno da se emocije zaista rode - rekao je sagovornik blizak Ivanovoj porodici.

- Ona je ubedljivo bacila oko na Ivana, dok se on sa druge strane šali - izjavio je izvor i dodao:

- Marina je Ivanu prešla preko mnogih stvari, a da li će preko Milijane, to nije sigurno... Videćemo kako će njih dvoje dalje funkcionisati.

Detaljnije o njihovom odnosu pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.