Upozorenje: Gasprom neće smanjiti isporuke, ali...

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 12:46

Upozorenje: Gasprom neće smanjiti isporuke, ali...

Ruski državni gasni gigant Gasprom odlučio je da ne smanji isporuke gasa Moldaviji.

Međutim, u današnjem saopštenju upozorio da zadržava pravo da smanji ili prekine snabdevanje ako Kišinjev ne izvrši dogovoreno plaćanje gasa, javlja Rojters.

Gasprom je prošle nedelje optužio Ukrajinu da zadržava deo gasa koji se preko te zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šalje Moldaviji, zapretivši da bi mogao da počne da smanjuje protok kroz Ukrajinu.

Kijev je negirao da zadržava ruski gas namenjen Moldaviji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GASPROM POSLAO UPOZORENJE: Evo da li će OVU državu prestati da snabdeva gasom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022

Ruski državni gasni gigant Gasprom odlučio je da ne smanji isporuke gasa Moldaviji...Međutim, u današnjem saopštenju upozorio da zadržava pravo da smanji ili prekine snabdevanje ako Kišinjev ne izvrši dogovoreno plaćanje gasa, javlja Rojters...Gasprom je prošle nedelje optužio Ukrajinu da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.