LŠ: Siti za spas, Mesi juri rekord

Izvor: Prva.rs, 25.Nov.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Siti za spas, Mesi juri rekord

U drugom meču grupe E sastaju se CSKA i Roma. U grupi F – Pari Sen Žermen dočekuje Ajaks, dok Barselona gostuje APOEL-u.
U grupi G Šalke i Čelsi igraju "Gasprom" derbi, a Maribor gostuje Sportingu. U grupi H, Šahtjor dočekuje Atletik Bilbao, dok Porto igra u Borisovu. Mečevi u Rusiji i Belorusiji igraju se od 18, a ostali od 20 časova i 45 minuta.
U grupi E Bajern će u poslednja dva kola da bude statista jer je obezbedio osminu finala. Roma i CSKA su izjednačeni sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << po četiri boda, dok samo dva ima Siti pa mora da pobedi šampiona Nemačke na svom terenu. 

U grupi F će u centru pažnje biti isključivo Lionel Mesi koji će prvim sledećim golom postati najbolji strelac u istoriji Lige šampiona. Argentinac ima šansu da na Kipru prestigne Raula Gonsalesa i tako u manje od tri dana obori dva velika rekorda. APOEL i Ajaks traže bodove za plasman u Ligu Evrope. 

U grupi G Čelsi bi pobedom potvrdio osminu finala, a tome se nadaju i u Lisabonu. Sporting ima jedan, a Maribor dva boda manje od Šalkea, pa će sve biti poznato tek u poslednjem kolu. 

U grupi H Porto će u Borisovu igrati za prvo mesto u grupi, dok je Šahtjoru dovoljan bod protiv Bilbaa da se pridruži Portugalcima u drugoj fazi takmičenja. Baksijci verovatno žele da ostanu u Evropi, pa moraju da slave, jer zaostaju za Belorusima. 

Liga šampiona, 5. kolo: 

Grupa E
18:00 CSKA Moskva – Roma
20:45 Mančester Siti – Bajern Minhen 

Grupa F:
20:45 APOEL Nikozija – Barselona
20:45 Pari Sen Žermen – Ajaks 

Grupa G:
20:45 Šalke 04 – Čelsi
20:45 Sporting Lisabon – Maribor 

Grupa H:
18:00 BATE Borisov – Porto
20:45 Šahtjor Donjeck – Atletik Bilbao
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ - Za Bambija nema mesta, Ljajić pored Totija, Srbi startuju za BATE (sastavi)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2014

Ekipe za koje nastupaju i srpski fudbaleri sastaju se od 18 časova u prvom meču petog kola Lige šampiona, evo i sastava ekipa.

Nastavak na Sportske.net...

(VIDEO) ARGENTINCI ZVEZDE VEČERI: Het-trik Mesija za istoriju, Kun Aguero srušio Bajern

Izvor: Kurir, 25.Nov.2014

Siti posle preokreta savladao Bajern i preživeo u trci za naredni krug Lige šampiona..Fudbaleri Mančester Sitija savladali su Bajern u meču večeri 5. kola Lige šampiona. Junak meča bio je Kun Aguero koji je postigao het-trik...Tri pogotka za svoj tim dao je i Lionel Mesi na gostovanju Barselone...

Nastavak na Kurir...

LŠ (Grupa H): BATE ponovo nemoćan protiv Portugalaca

Izvor: Sportal.rs, 25.Nov.2014

Porto je i pre petog kola grupe H Lige šampiona obezbedio mesto u nok-aut fazi takmičenja, ali je u Belorusiji potvrdio plasman i zabeležio četvrti trijumf u grupi. Portugalci su dobili BATE Borisov rezultatom  3:0 golovima Erere, Martineza i Telja u drugom delu igre. Podsećanja radi, Porto je...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.