Gasprom Zvezdi garantuje Evropu

Izvor: Kurir, 01.Apr.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom Zvezdi garantuje Evropu

Crvena zvezda je juče, poslednjeg dana predviđenog roka za dobijanje licence za evrokupove, podnela potrebnu dokumentaciju u FS Srbije.

Čelnici kluba se nadaju da će s „Gaspromom“ uskoro biti produžen sponzorski ugovor na četiri godine, jer Rusi godišnje garantuju pet miliona evra po sezoni.

Novi ugovor s „Gaspromom“ bio bi garancija za podizanje kredita, a taj novac bio bi iskorišćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za isplatu dugova. U suprotnom bi se Zvezda našla u teškoj situaciji. Dokumentaciju crveno-belih do 31. maja će pregledati drugostepena komisija za licenciranje, koja će obavestiti UEFA zadovoljavaju li papiri Crvene zvezde stroge kriterijume.

Crvena zvezda bivšim igračima, trenerima i poveriocima duguje oko 11 miliona evra. U prethodnom periodu vraćeno je šest miliona evra.

(A. R.)
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STIŽE NOVAC: “Gasprom” spremio nogi ugovor za Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2015

Kako stoje stvar, kompanija “Gasprom” spremna je da nastavi saradnju sa Crvenom zvezdom, a za tu svrhu spremljen je i novi ugovor od strane ruske kompanije.. Kako piše “Sport”, saradnja će biti produžena na naredne četiri godine sa istim mesečnim uslovima.. Administracijakluba i operativci...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.