GASPROM SPASAO ZVEZDU: Rusi uplatili NESTVARNU cifru i pomogli prvaku Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 10:18

GASPROM SPASAO ZVEZDU: Rusi uplatili NESTVARNU cifru i pomogli prvaku Srbije

Gest vredan pažnje.

Finansijski spas Crvena zvezda je pronašla u Gaspromu. Ruski energetski gigant je na molbu čelnika crveno-belih unapred uplatio 2,66 miliona evra i pomogao prvaku Srbije u teškom trenutku, piše Informer.

Generalni sponzor avansno je isplatio Zvezdi osam mesečnih rata od po 333.000 evra. Beograđani su nedavno potpisali produžetak saradnje s " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gaspromom" do leta 2022, a ovih osam rata odnosi se na prvu godinu tog ugovora. Rusi su se obavezali da će crveno-belima za dve godine u jednakim mesečnim ratama dati osam miliona evra, a sad su im odjednom isplatili trećinu tog novca.

- Zvezda je na osnovu ugovora sa "Gaspromom" uzimala novac na zajam od banaka. Ovog puta to nije bilo potrebno jer su Rusi pristali da uplate avans od 2,7 miliona evra - objasnio je izvor Informera.

Na "Marakani" su ovaj novac iskoristili da podmire dugovanja. Većina ljudi u klubu nije primila plate od februara, a sada im je sve isplaćeno. Svi su dobili pune plate za februar i mart, a aprilska zarada je umanjena zbog krize izazvane epidemijom korone. Igrači su pristali na 50 odsto manja primanja za april, maj i jun, a isto važi i za menadžment. Plate su smanjene i zaposlenima u klubu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.