Čekajući „Gasprom“…

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekajući „Gasprom“…

Pobedom nad Novim Pazarom ugašen je požar na terenu, ali vatra bukti i dalje na Marakani.
(FOTO: Vladimir Marković)
Klupski račun ponovo je u blokadi, novca od generalnog sponzora „Gasproma“ nema, a ubrzo će pristići na naplatu i obaveze koje moraju da budu izmirene kako bi se ispunio uslov za igranje u kvalifikacijama za Ligu Evrope ili Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampiona.
Ruska kompanija, iznenađujuće, nije uplatila sredstva posle deblokade računa. Razne verzije kruže oko najvećeg srpskog stadiona o „Gaspromovoj“ kočnici. Najglasnije su priče da su u naftnom gigantu razočarani što je Crvena zvezda konstantno tema afera u medijima i da su pisanja o njoj često u negativnom kontekstu.
Čuje se i da nisu zadovoljni što je iz klupskih dešavanja skrajnut Petar Škundrić, predsednik sportskog društva i važan član u prethodnoj upravi.
Aneks novog ugovora Crvene zvezde i „Gasproma“ potpisan je ove zime, čime je potvrđeno da će najtrofejnijem srpskom klubu od Rusa pripadati četiri miliona evra po sezoni. Planirano je da uplate budu u ratama, ali prva nikako da dospe na korišćenje.
Zvezda je dobila od „Gasproma“ novac 22. februara, u danu kad je namirila bivše igrače i trenere da bi licencirala pojačanja. Nisu to, međutim, bile pare na osnovu novog ugovora.
BLOKADA 19.023.542 DINARA
Blokada računa Crvene zvezde, po juče dostupnim informacijama na sajtu Narodne banke Srbije, iznosi 19.023.542 dinara.
Zvezdin račun bio je u blokadi od 23. marta 2012. do 22. februara 2013. Ostao je van blokade svega 12 dana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.