Izvor: Danas, 17.Maj.2022, 19:07

Ružić o dojavama o bombama: Cilj je da se parališe čitavo društvo i udari na najranjivije

Dojave o postavljanju bombi u osnovnim školama su monstruozne i govore o intenciji da se parališe čitavo društvo i udari na najranjivije, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić za TV Insajder.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Dojave o bombama neće urušiti obrazovni sistem

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2022

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da je uveren da se obrazovni sistem neće urušiti zbog dojava o postavljenim bombama u brojnim školama u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ružić o dojavama: Određena nadoknada časova će svakako biti potrebna

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2022, 18:18

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da će određena nadoknada časova izgubljenih evakuacijom škola zbog višednevnih lažnih dojava o bombama biti potrebna, a da je na direktorima škola da odluče po kom modelu će to biti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.