Voli čovek dobar glas: Posle Gabrijele Pejčev, Rade Lazić u šemi sa još jednom pevačicom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli čovek dobar glas: Posle Gabrijele Pejčev, Rade Lazić u šemi sa još jednom pevačicom (foto)

Nakon kratke i turbulentne veze sa Pinkovom zvezdom Gabrijelom Pejčev, koju je započeo i završio na Farmi 6, Rade Lazić vratio se u Beč, gde ga je čekala ćerka Niki.

Iako je dosad imao kratke avanture i nije se upuštao u ozbiljne veze, maneken je od nedavno srećno zaljubljen i to u još jednu pevačicu – Miru Milosavljević.

“Mira je zbog posla često u Beču, a preko zajedničkih prijatelja sreli su se u klubu gde je on svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vikenda. Razmenili su brojeve i eto, rodilo se nešto više od prijateljstva”, kaže izvor blizak Laziću za Pink.rs.

Lazić je već postavljao fotografije sa novom izabranicom na društvene mreže, ali se trudio da sakrije njen identitet.

Međutim, prilikom poslednjeg Mirinog boravka u Beču, par je odlučio da više ne krije svoju vezu te je Rade zajedničku fotografiju postavio na svom Fejsbuk profilu, a uz istu postavio je i srce.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(FOTO) POSLE GABI SMUVAO JOŠ JEDNU PEVAČICU: Pogledajte ko je nova devojka Radeta Lazića

Izvor: Kurir, 30.Maj.2016

...Pevač je ponovo smuvao pevačicu, Miru Milosavljević koja zbog poslovnih obaveza često boravi u Beč Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja a ubrzo među njima se rodila ljubav..Lazić se na društvenim mrežama pohvalio novom devojkom, gde je obajvio njihove zajedničke fotografije..A...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.