Tri nova farmera: Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3 večeras ulaze na imanje

Izvor: Blic, 10.Nov.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nova farmera: Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3 večeras ulaze na imanje

U trku za pobednika Farme 6 večeras će se uključiti tri nova takmičara.

Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3 dodatno će pomrsiti konce na Farmi. Svo troje su iskusni učesnici rijalitija.

Lepa je učestvovala u drugoj sezoni popularnog šoua, a ove godine gledali smo je i u Parovima. Biće zanimljivo videti kako će na njen ulazak reagovati Maja Nikolić, koja je u Farmi nedavno izjavila da je Lepa Lukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << masturbirala u rijalitiju.

Bebi Dol će ovo biti treći put da učestvuje na Farmi, pošto smo je već gledali u prvoj i četvrtoj sezoni, dok je Baki B3 na imanju u Lisoviću bio 2010. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi ukućani došli na Farmu: Baki B3 ismevao starlete

Izvor: Blic, 11.Nov.2015, 11:01

Sinoć su mogućnost da se bore za glavnu nagradu dobila još tri takmičara: Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3...Prva u studio je publiku pozdravila Lepa Lukić koja kaže da je ljudi vole čim je zovu u rijaliti. Takođe je navela da se neće svađati, a da joj nijedan posao nije nepoznat. Ona već ima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.