Izvor: Svet plus, 19.Okt.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić nakon Faeme sprema Kristijanu osvetu! VIDEO

Tamara Đurić i Kristijan Golubović pre nekoliko dana u rijalitiju Farma 6 žestoko su se posvađali, a klaberka je odlučila da nakon napuštanja imanja, pripremi osvetu.

Naime, Tamara je veoma zamerila Vladi što je išao kod Kristijana i tražio da joj se izvini, te mu je otkriva kakvui osvetu mu je pripremila nakon izlaska sa Farme: "Ti si njemu dao privilegiju da se on meni izvini. Napalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ćemo da pričamo, pričaćemo fer-plej, oči u oči. On će meni reći: Moji tebe j.bu za 500 evra, a ja ću njemu: Moji tebe j.bu za 500 evra. Mislim da će moji drugari da ga j.ebu za 500 evra. Ovde on mene može da prebije i neću da on meni naprave facijalis, jer dok dođe obezbeđenje može da me unakazi. A napolju dok dođu moji drugari koji su za njega izmislili sve. Ja Kristijana ne mrzim, ja bih njega gotivila da se nije desilo ovo. Mi smo se dogovorili da se vidimo napolju. Naša svađa se završila, ovako: Ok ti si ovde jači, ali videćeš kada izađaš. Nisam ja kriminalac, nećemo da se koljemo", rekla je Tamra, piše Kurir.

Njena izjava veoma je razljutila Vladu, koiji je prokomentarisao za sebe da je običan kreten, što se uopšte umešao u te stvari: "Ja sam njemu učinio privilegiju da se on tebi izvini? Ja sma kreten, bre. Ti ćeš napolju da pošalješ na njege ljude. Znam koga on zna, znam koga ti znaš. Gde ti živiš", dodao je voditelj.

Pogledajte kako je izgledao sukob Tamare i Kristijana:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.