Počela četvrta Farma

Izvor: Pricalica.net, 20.Mar.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela četvrta Farma

Najpoznatije imanje u Srbiji četvrti put je otvorilo svoje kapije, da bi primilo 24 poznate (ili manje poznate) ličnosti koje se nadaju da će obavljanjem seoskih poslova postati bogatije za 50.000 evra. Spisak učesnika četvrte Farme doslovni je "Ko je ko" dosadašnjih domaćih rijalitija i takmičenja. Tu su "Zvezde granda" ali i pevač iz Prvog glasa Srbije, učesnici običnog i VIP Velikog Brata, Survivora, ali i prethodne Farme.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Pricalica.net...






Povezane vesti

"Farmeri" testirani na sidu, nema pozitivnih

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2013, 09:48

Četvrta sezona popularnog VIP rijaliti programa "Farma" počela je u utorak na imanju u Lisoviću, a 24 učesnika moralo je da se podvrgne rigoroznim testovima, među kojima je i test na AIDS. Oni koji su odbili da se testiraju, nisu mogli da učestvuju u takmičenju...Rigorozna pravila u ovogodišnjoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pricalica.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pricalica.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.