Farmeri testirani na sidu, nema pozitivnih

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farmeri" testirani na sidu, nema pozitivnih

Četvrta sezona popularnog VIP rijaliti programa "Farma" počela je u utorak na imanju u Lisoviću, a 24 učesnika moralo je da se podvrgne rigoroznim testovima, među kojima je i test na AIDS. Oni koji su odbili da se testiraju, nisu mogli da učestvuju u takmičenju.

Rigorozna pravila u ovogodišnjoj "Farmi"

Seoska idila je počela. Poznate ličnosti živeće naredne tri meseca seoskim životom i to u uslovima od pre sto godina- bez struje, tople vode i sa poljskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << WC-om. Budući učesnici bili su na raznim testiranjima, među kojima je i test na sidu.

 

Iako su mnogi odbili da se testiraju, na kraju su popustili kada su shvatili da zbog toga neće moći da učestvuju u takmičenju.

 

Svi takmičari su na svu sreću bili negativni na testu, a najviše otpora pri testiranju pružali su mlađi takmičari. Učesnici su na imanje stigli mini autobusima koji su ih "izbacili" usred šume, odakle su išli peške. Sa sobom su nosili džakove sa odećom koju će koristiti za razmenu na pijaci.

 

Ekrem Jevrić je proglašen za prvog gazdu, ali je rekao da bi se rado odrekao honorara od 50.000 evra kada bi proveo noć sa Stanijom Dobrojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Farmeri" testirani na sidu, nema pozitivnih

Izvor: Dzungla.org, 21.Mar.2013

Četvrta sezona popularnog VIP rijaliti programa „Farma“ počela je u utorak na imanju u Lisoviću, a 24 učesnika moralo je da se podvrgne rigoroznim testovima, među kojima je i test na AIDS. Oni koji su odbili da se testiraju, nisu mogli da učestvuju u takmičenju.... Opširnije na Vesti online...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.